ARBH: Výroční zpráva dluhopisů

Co znamená ARBH? ARBH zastupuje Výroční zpráva dluhopisů. Pokud navštěvujete naši neanglickou verzi a chcete zobrazit anglickou verzi Výroční zpráva dluhopisů, posuňte se dolů a v anglickém jazyce se zobrazí význam Výroční zpráva dluhopisů. Mějte na paměti, že zkratka ARBH se široce používá v oborech, jako je bankovnictví, výpočetní technika, školství, finance, státní a zdravotní stav. Kromě ARBH může být Výroční zpráva dluhopisů zkratka pro jiné akronymy.

ARBH = Výroční zpráva dluhopisů

Hledáte obecnou definici ARBH? ARBH znamená Výroční zpráva dluhopisů. Jsme hrdí na to, že seznam ARBH je v největší databázi zkratek a akronymů. Následující obrázek znázorňuje jednu z definic ARBH v angličtině: Výroční zpráva dluhopisů. Soubor bitové kopie můžete stáhnout nebo odeslat přátelům prostřednictvím e-mailu, Facebooku, Twitter nebo Tiktoku.

ARBH: Výroční zpráva dluhopisů

Význam ARBH v angličtině

Jak bylo uvedeno výše, ARBH se používá jako zkratka v textových zprávách pro reprezentaci Výroční zpráva dluhopisů. Tato stránka je o zkratu ARBH a jeho významu jako Výroční zpráva dluhopisů. Uvědomte si prosím, že Výroční zpráva dluhopisů není jediný význam pro ARBH. Může existovat více než jedna definice ARBH, takže se podívejte na náš slovník pro každý význam ARBH jeden po druhý.

Definice v angličtině: Annual Report to Bondholders

Ostatní významy ARBH

Kromě Výroční zpráva dluhopisů má ARBH jiné významy. Jsou uvedeny na levé straně. Přejděte dolů a klepnutím na tlačítko je prohlédněte. Pro všechny významy ARBH klepněte na "více ". Pokud navštěvujete naši anglickou verzi a chcete zobrazit definice Výroční zpráva dluhopisů v jiných jazycích, klepněte na jazykovou nabídku v pravé dolní části. V mnoha jiných jazycích, například v arabštině, dánštině, holandštině, japonštině, Japonsku, korejštině, řečtině, italštině atd., se zobrazí významy Výroční zpráva dluhopisů.